Nieuwe items van Protest + Kortingscode

Oh jongens, wat kan ik intens genieten van dat zonnetje van de afgelopen dagen! Hoewel ik altijd meer een liefhebber ben geweest van de winter merk ik dat ik langzaam steeds meer uitkijk naar de zomer en mijn favoriete seizoen absoluut de lente is geworden. Om extra in de zomerse sferen te komen mocht ik een aantal toffe items uitkiezen uit de nieuwe Spring/Summer collectie van Protest, en die deel ik graag met jullie!

Protest kennen we waarschijnlijk allemaal wel dankzij hun toffe swimwear, maar wist je dat ze ook hele leuke jurkjes en rokjes hebben? Ik heb mij absoluut kunnen vermaken op hun website en vond het nog aardig lastig om een keuze te maken...

Totdat ik deze bikini tegenkwam. Roep roze en glitters en ik ben verkocht. Deze geweldige glitter bikini is wat mij betreft echt de bikini van mijn dromen. De kleur roze is perfect (niet te schreeuwerig, maar wel lekker snoepig) en geeft mij echte Barbie vibes. Dit wil je toch gewoon hebben?

De bikini die ik uitkoos is de Prtkadina Triangle Bikini in de kleur Misty Rosepink. Handig om te weten; de bikini valt klein en daarom zou ik je aanraden een maatje groter te bestellen. Ik draag normaal van bikini's een M en heb van deze bikini uiteindelijk een L genomen. 

De bikini bestaat uit een triangelvormig topje die je zelf kunt strikken op zowel de rug als in de nek. Dat soort topjes vind ik altijd het prettigste omdat ik merk dat hij met voorgestrikte topjes altijd net te ruim of net te strak is. Hiermee kun je dat helemaal zelf bepalen. Ideaal!

En naast een nieuwe bikini vond ik een paar slippertjes wel zo prettig. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in geen jaren teenslippers heb gedragen. Ik weet niet waarom, maar ik heb ze gewoon nooit gekocht. Toch merk ik dat ik het in de zomer wel eens makkelijk vind om even iets gauw aan te kunnen schieten, en daarvoor is een paar slippertjes ideaal. 

Ik koos voor deze Humble Slippers in de kleur Coconut. Dit is een vrij eenvoudig slippertje met een bruine basis met daarop bruine, gevlochten bandjes. Deze nam ik in maatje 38 en dat is de maat die ik altijd draag qua schoenen. Deze vallen dus -in ieder geval bij mij- perfect op maat.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe items van Protest en kan niet wachten om mijn nieuwe bikini te gaan dragen. Mocht je nu ook op zoek zijn naar een nieuwe bikini, slippertjes of een tuniek, dan heb ik leuk nieuws voor je. Met de kortingscode elegantic10 krijg je namelijk 10% korting bij Protest. Deze kortingscode is geldig tot en met 31-10-2022 op zowel de nieuwe als oudere collecties.

Dit artikel bevat betaalde promotie.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking