Poster van Posters.nl + Kortingscode


Hoewel ik weinig plekjes meer in het huis heb die mij niet aanstaan, is er altijd ruimte voor verbetering. Zo heb ik onlangs een muur in ons kantoor in een prachtige lindegroene kleur geverfd. Deze muur was voorheen nog wit en daardoor vrij saai. Deze groene kleur heeft de muur flink opgeleukt én ik mocht ook nog een mooie poster met lijst ontvangen die het geheel helemaal af maakt.

Ons 'kantoor' is de enige ruimte in ons huis die niet helemaal georganiseerd en mooi gestyled is. Deze ruimte zal op den duur hopelijk gebruikt worden als kinderkamer en heeft momenteel vooral meubels die we nog niet echt ergens anders kwijt kunnen óf die op den duur weg kunnen.

Nu is het niet zo dat het echt een rommelhok is, maar het is wel een ruimte die we nog een keer moeten aanpakken. Van rommel houd ik niet en daarom heb ik ook deze ruimte zo leuk mogelijk ingericht. De groene muur doet wat dat betreft ook echt wonderen. 

Hoewel wit namelijk een frisse kleur is, is het wel heel saai en steriel. Deze groene muur vrolijkt de ruimte echt flink op en past ook meer bij onze persoonlijkheden. We zijn niet heel erg gek op kleur, maar houden wel van warmte en groen vinden we beide heel erg mooi.

Om de ruimte -voor nu- echt af te maken heb ik een mooie poster met lijst uit mogen kiezen bij posters.nl. Ik twijfelde even tussen een poster met een botanische print óf een poster met een roos en kwam uiteindelijk toch bij deze poster met roos uit.

Deze poster is door de webshop zelf gelijk ingelijst en dat vind ik echt een hele fijne service. Niet dat het normaal zo veel werk is om een poster zelf in te lijsten, maar hoe fijn is het als het al gewoon voor je gedaan is? Zeker als je veel posters besteld kan het flink wat tijd schelen.

Mocht je ook zo'n toffe poster willen bestellen heb ik nog een leuke kortingscode voor je; met de kortingscode ELEGANTICPOSTERS krijg je 35% korting op posters en prints.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen