The Laundry Story producten van Washok.nl


Hoewel wassen en strijken niet mijn favoriete huishoudelijke bezigheden zijn, maak ik het graag zo leuk mogelijk. Zo heb ik onlangs ons washok een make-over gegeven en alle wasproducten in mooie, bijpassende potten gestopt. Het oogt hierdoor een stuk netter en dat geeft mij sneller zin om in deze ruimte aan de slag te gaan. Onlangs mocht ik een pakketje van Washok.nl vinden met daarin producten van het merk The Laundry Story en ook die wekten enthousiasme op om wat wasjes te gaan draaien. Nieuwsgierig of ik het wat vond? Lees dan snel verder!Als er iets is wat ik belangrijk vind aan mijn was, is dat het lekker moet ruiken. Ik heb er een hekel aan als was niet lekker fris ruikt en heb inmiddels een redelijke collectie aan wasparfums, geurparels, lekkere wasverzachters en noem het maar op.

Het merk The Laundry Story was voor mij echter nieuw. Toen ik de vormgeving van de producten zag werd ik echter gelijk enthousiast. De producten zien er schoon, verzorgd en vooral heel erg chique -zeker als je beseft dat het om wasproducten gaat- uit. Hierdoor kreeg ik gelijk zin om een wasje te gaan draaien. 


En wassen, dat heb ik natuurlijk gedaan! Ik ontving allereerst twee 'basis' producten, zoals ik ze maar even noem. Ik koos namelijk voor het wasmiddel voor de witte was én het wasmiddel voor de bonte was. 

Het wasmiddel voor de witte was heeft een lichte, frisse citrusgeur. Een aangename geur die tegelijkertijd niet té overheersend is. Dat vind ik namelijk ook altijd onprettig; als kleding een hele sterke 'wasmiddel' geur heeft. 

Het wasmiddel voor de bonte was ruikt opnieuw vrij subtiel, maar heeft een lichte geur van lotusbloem. Opnieuw is deze geur niet heel sterk aanwezig en ruikt hij voornamelijk naar lekker, fris wasmiddel. Het wasmiddel is goed af te meten door de dop te vullen en dit in het vakje voor het wasmiddel te deponeren. Hierdoor heb je altijd genoeg wasmiddel. Niet te veel en niet te weinig.Nadat je het wasmiddel in het juiste vakje hebt gestopt wil je natuurlijk ook een lekker geurtje aan je was toevoegen. Dit kun je met verschillende producten doen, maar tegenwoordig zijn wasparfums steeds populairder. Ik ontving er van The Laundry Story twee.

Beachy Breeze is een heerlijke, subtiel bloemende geur. Deze heeft geurnoten van narcis en orchidee. Ondanks dat het bloemige geurnoten zijn ruikt dit wasparfum nog steeds heel fris en is de geur van bloemen niet heel overheersend. 

White Musk is absoluut mijn favoriet van de twee; wat is deze heerlijk! Niet dat Beachy Breeze dat niet is, maar White Musk is nóg lekkerder. Zoals de naam het al zegt heeft deze de geur van witte mus. Fris, een tikkeltje zoet en opnieuw niet overheersend. 

Van het wasparfum hoef je slechts enkele druppeltjes toe te voegen aan het wasverzachter vakje. Zelf doe ik altijd een druppeltje of vier. Hierdoor krijgt je kleding een extra lekkere, frisse geur.


Last but not least mocht ik ook nog twee textielsprays ontvangen. Dit product kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld even op je kledingstuk sprayen als het al wat langer in je kast hangt en daardoor niet meer zo lekker ruikt als je graag zou willen.

Zelf gebruik ik de textielspray het liefste op mijn beddengoed én op mijn net gewassen kleding. Als ik een nieuw dekbedovertrek op ons bed leg gebruik ik graag een paar sprays om het nét even extra lekker te laten ruiken. Daarnaast spray ik het graag op de was als ik deze te drogen hang. Als de was nog iets vochtig is neemt het de subtiele geur van de textielspray goed aan en ruikt mijn kleding helemaal fantastisch.

Ik ontving allereerst de geur Bonfire. Hoewel ik een wat meer houterige geur verwachte ruikt deze textielverfrisser vooral heel erg fris. Deze is op basis van citroen en lelietje-van-dalen.

Last but not least ontving ik ook de geur Cotton Candy Clouds. Bij het horen van die naam verwachtte ik een mierzoete geur, maar ook deze is vrij subtiel. Deze is op basis van limoen en jasmijn en is nog net een stukje frisser dan Bonfire.

En dat waren de producten die ik van The Laundry Story heb geprobeerd. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan dat ik heel erg enthousiast ben. Mijn favorieten zijn zeker de textielverfrissers en wasparfums, voor dat soort producten helemaal niet erg om net even wat meer uit te geven. Zeker als ze zo goed hun werk doen als deze producten!

The Laundry Story Wasmiddel Witte Was - €11.50 | Wasmiddel Bonte Was - €9.50 | Textielverfrisser (tijdelijk 2 voor €24.95) | Wasparfum €14.95 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie producten, zo is wassen helemaal niet zo'n vervelend klusje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie producten, zo wordt wassen best leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen