ICE-Professional Tame My Hair


Een paar weken geleden kreeg ik een pakketje binnen van ICE-Professional. Een merk waar ik nog niet eerder iets van had gelezen of geprobeerd, maar waar ik wel gelijk heel nieuwsgierig naar werd. De producten zien er namelijk opvallend en vooral heel interessant uit. Ik ontving vier producten uit de 'Tame My Hair' lijn en heb deze de afgelopen tijd uitgebreid kunnen testen. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

ICE-Professional heeft een zestal verschillende productlijnen;
- Keep my blonde
- Repair my hair
- Keep my color
- Tame my hair
- Refresh my scalp
- Refill my hair

Omdat ik zelf krullen heb koos ik voor de producten uit de tame my hair lijn. Deze producten zijn namelijk bedoeld voor dof en pluizig haar. Nu moet ik zeggen dat mijn haar allesbehalve dof is, maar pluizig is het wel. Deze lijn klonk daardoor voor mij het meest geschikt.

De tame my hair producten komen in een opvallend, geel jasje. De producten hebben een moderne en trendy verpakking in een voyant kleurtje. Ik ben zelf gek op geel, dus ik vind het heel vrolijk staan op het planchet in onze douche.

Maar goed, het gaat uiteindelijk om de producten zelf! Ik ontving vier producten uit deze lijn; de shampoo, conditioner, een haar masker én een control spray.

Het meest benieuwd was ik naar de shampoo en conditioner. Dat zijn namelijk producten die je op dagelijkse basis gebruikt en waarvan ik het heel belangrijk vind dat ze goed hun werk doen.

De shampoo en conditioner hebben allereerst een heerlijke, friszoete geur. Doet mij gelijk denken alsof ik een luxe behandeling onderga bij de kapper. Het fijne aan deze geur is dat hij ook na het wassen lekker in mijn haar blijft hangen. Zo houd je een extra fris gevoel op de dag waarop je je haren hebt gewassen.

De shampoo creëert flink wat schuim en geeft een zacht gevoel aan mijn hoofdhuid. Na het wassen met de shampoo voelt mijn haar al lekker zacht, maar na de conditioner is dit gevoel nog extra versterkt. Van beide producten heb je maar weinig nodig om je haren goed schoon te krijgen.

Nog even een pluspunt; de conditioner moet je even wat harder indrukken om er genoeg uit te krijgen. Ik heb zelf nog wel gauw de neiging om een fles wat harder in te knijpen, waardoor er soms teveel product uitkomt. Zonde natuurlijk! De opening van de conditioner fles is wat kleiner én de conditioner is tevens ook dikker, waardoor je hier geen last van hebt. Geen verspilling dus.

Eens in de zoveel tijd geef ik mijn haar graag wat extra aandacht. Hiervoor gebruik ik dan een haarmasker. Ook deze vind je terug in de tame my hair lijn, voorzien van dezelfde heerlijke geur. 

Het haarmasker werkt als ieder ander haarmasker. Aanbrengen op gewassen haar, 3-5 minuten laten intrekken en vervolgens goed uitspoelen. Na het masker voelt mijn haar nóg zachter en na het föhnen is dat nog steeds het geval. In mijn geval zelfs té zacht, waardoor mijn krullen na het föhnen erg waren uitgezakt en mijn haar meer richting slag ging.

Dit masker is dus echt alleen nodig wanneer je haar héél droog is en je echt even een boost kan gebruiken. Als dat niet het geval is zijn de shampoo en conditioner al meer dan genoeg.

Last but not least ontving ik ook de control spray. Deze spray is bedoeld voor het toevoegen van veerkracht en hydratatie aan je krullende haar. Tevens beloofd de spray een lichte hold voor gedefinieerde krullen die de hele dag blijven zitten.

Dit product gebruik je door hem allereerst goed te schudden. Breng vervolgens aan op nat haar, kneed het even door en föhn dan zoals je altijd zou doen. Wanneer ik dit product na de shampoo en conditioner (zonder haarmasker) gebruik, vind ik hem ontzettend fijn. Mijn krul komt inderdaad mooi in model en ziet er niet uitgezakt uit. Daarnaast is de geur van dit product weer even lekker en ruikt mijn haar ook gelijk de hele dag fris.

Mijn eindoordeel? Ik ben heel erg enthousiast over deze fijne lijn van ICE-Professional. Ik gebruik ze nu een aantal weken en geniet nog elke keer van de heerlijke geur als ik onder de douche sta!

ICE-Professional Tame My Hair Shampoo 250 ml €21.95 | Conditioner 250 ML €21.95 | Haarmasker 200 ml €21.95 | Control Spray 100 ml €21.95.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen