Inglot Natural Origin lente kleuren

Een tijdje geleden mocht ik voor het eerst kennis maken met de Inglot Natural Origin nagellak. Hele fijne lakjes in mooie kleurtjes die ik met plezier heb uitgetest. Speciaal voor de lente brengt Inglot maar liefst zeven nieuwe kleuren uit en daarvan mocht ik er een aantal ontvangen. Nieuwsgierig of deze mij net zo goed zijn bevallen? Lees dan snel verder!

In totaal lanceert Inglot zeven nieuwe kleurtjes. Die kleurtjes zijn als volgt:
- 027 Lemon Curd
- 028 Pistachio Cream
- 029 Papaya Sorbet
- 030 Pink Ink
- 031 Baby Lavender
- 032 Limitless Sky
- 033 Alaska Coat

Met deze zeven nieuwe kleuren zit de totale Natural Origin lijn van Inglot op 33 kleuren; wat een fijne, ruime keuze! Alle zeven nieuwe kleurtjes vind ik ontzettend mooi en passen heel erg goed bij het vrolijke lenteseizoen. Omdat ik mijn favoriete kleurtjes mocht uitkiezen ging ik (van links naar rechts) voor de kleurtjes Lemon Curd, Pink Ink, Alaska Coat & Baby Lavender.

Deze vier kleurtjes passen helemaal binnen mijn straatje. Ik vind het dan ook heel lastig om een favoriet aan te wijzen; ik wil eigenlijk helemaal niet kiezen.

Alle vier de kleurtjes zijn op hun eigen manier namelijk erg mooi. Lemon Curd is de perfecte, warm gele nagellak. Een paar jaar geleden had ik deze kleur verschrikkelijk gevonden, maar tegenwoordig staat geel in mijn lijstje met favoriete kleuren. 

Pink Ink is een kleur waarmee je nooit de mist in kan gaan. Lekker roze, maar tegelijkertijd wel een hele warme tint roze. Dit soort kleuren vind ik altijd erg goed bij mijn huidskleur passen. Daarnaast is roze -gezien mijn garderobe- voor mij een hele neutrale keuze. Dat past bij elke outfit die ik in mijn kast heb hangen.

Alaska Coat is denk ik -als ik dan echt moet kiezen- mijn favoriet van deze nieuwe kleuren. Ik ben dol op babyblauw en dit is de perfecte babyblauwe kleur. Dekt ook verrassend goed voor zo'n lichte kleur. Dat doen ze overigens allemaal; meer dan twee laagjes heb je niet nodig.

Baby Lavender is een prachtige, neutrale paarse kleur. Net iets donkerder dan lila, maar een stuk lichter dan gewoon paars. Ook dit vind ik een prachtige kleur die mij gelijk aan de lente doet denken.

Mocht je nog niet bekend zijn met de Natural Origin nagellakjes van Inglot zet ik de voordelen nog graag even voor je op een rijtje:

- De nagellakjes zijn 100% vegan.
- De nagellakjes zijn gemaakt met minimaal 77% natuurlijke ingrediƫnten.
- De nagellakjes drogen snel.
- De nagellak blijft goed zitten. Zeker een paar dagen! 
- De kleuren zijn intens en vervagen niet.
- De kleurtjes dekken goed. 

Ik was al heel tevreden over de Natural Origin nagellakjes van Inglot, maar ben nu nog enthousiaster met deze nieuwe kleurtjes in mijn collectie. Ik ben erg benieuwd wat voor zomer kleuren ze gaan lanceren!

Inglot Natural Origin nagellak - €17.99 per stuk.
'' Welke van deze kleuren is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking