Mexx Simply For Him & For Her


Mexx nodigt je uit om de pauzeknop in te drukken en te kijken wat écht belangrijk is. Dit doen zij met hun nieuwste geurlijn; Mexx Simply. Een verfrissend en elegant geurduo voor hem en haar dat de essentie van minder samenvat. Ik heb de geurtjes mogen ontvangen en deel ze vandaag met jullie!


Het idee achter 'Mexx Simply' is het genieten van minder. Het overbodige weghalen en concentreren op wat echt belangrijk is. Het waarderen van de kleine, alledaagse momenten en het zijn van een authentieke versie van jezelf; Mexx Simply.

Voordat ik de geur met jullie doorneem kunnen we de vormgeving natuurlijk niet achterwege laten. De Mexx Simply flacons zien er heel eenvoudig uit. Een doorzichtig rond -en vierkant bij de heren- flesje met een matte, zilveren dop. Op het glazen flesje zie je in reliëf de letters van Mexx. Doordat de parfum gemaakt is zonder kleurstoffen of toegevoegde stabilisatoren is de kleur van de parfum helemaal transparant; een weerspiegeling van de eenvoud van deze formule.

Mexx Simply for Her is een hele verfrissende, luchtige geur. Een fruitige, bloemige melange met citrusachtige noten van bergamot en mandarijn, vermengd met sappige zwarte bessen. In het hart wordt een modern boeket van roos en lelietje-vandalen opgetild door een vleugje peer. Dit smelt samen met een zacht spoor van sandelhout en benzoënoten. 

Ik vind Mexx Simply for Her een hele fijne, rustgevende geur. Ik zou het een beetje omschrijven als 'Geen geur', hoewel ik dat absoluut niet negatief bedoel. Het is gewoon een hele fijne geur die je draagt zonder dat je echt merkt dat je een parfum op hebt, maar tegelijkertijd toch heerlijk ruikt.

Ik merk dat deze geur bij mij -doordat hij zo fris en luchtig is- wel wat sneller vervliegt, maar gezien de prijs vind ik het geen probleem om gedurende de dag even bij te sprayen. Wat mij betreft is dit een heerlijk, fris geurtje voor de zomer. Lekker ook na het sporten bijvoorbeeld!


Natuurlijk heeft Mexx ook aan de mannen gedacht met hun 'Simply for him' geur. Deze komt in een zelfde transparante flacon, alleen is deze vierkant van vorm. 

De geur is wederom fris en helder, maar tegelijkertijd licht zoet. De geur opent met een muntnoot omhuld door frisse appel en zuivere grapefruitaroma's. Dit bouwt zich op tot een verfrissend mannelijk hart van bladgeranium met een vleugje pittige gember en peperige salie. De houtachtige basis van cerderhout, patchouli en musk voegt een vleugje warmte toe.

Net als de geur voor dames is dit een luchtige, frisse geur. Tegelijkertijd ruik ik iets zoets en naarmate de geur langer op de huid aanwezig is wordt hij dankzij de houtachtige noten steeds warmer. Niet té warm en daardoor opnieuw een perfecte geur voor de zomer.

Beide geurtjes zijn lekker fris, luchtig en kun je opspuiten zonder dat je er bij na hoeft te denken. Je kent namelijk vast wel van die dagen waarop je geen idee hebt welke parfum bij je stemming of gevoel van die dag past. Bij Mexx Simply hoef je niet na te denken, want deze geurtjes zijn perfect voor elke dag.

De mannengeur blijft langer hangen dan de damesgeur, maar ook deze kun je het beste gedurende de dag even bij sprayen voor een optimaal geurresultaat. Wat mij betreft zijn beide geurtjes erg geslaagd!

Mexx Simply For Her - 20 ML €19.99 | 40 ML €24.49
Mexx Simply For Him - 30 ML €19.99 | 50 ML €24.49

'' Gebruik jij wel eens een geurtje van Mexx?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Nee, nooit gebruikt, omdat deze geurtjes nooit lang blijven hangen en ik dat toch wel jammer vind :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Snap ik! Maar daar betaal je natuurlijk ook naar, dan is een keertje extra bij spuiten niet zo erg haha. :)

      Verwijderen