Nieuwe Roll-On Deodorants van Salt Of The Earth

Als ik iets verschrikkelijk vind is het wel zweet. Laten we eerlijk zijn; niemand wordt er blij van als je niet lekker fris ruikt. Een goede deodorant vind ik dan ook ontzettend belangrijk. Salt Of The Earth ontwikkelde samen met Rodd Design twee nieuwe roll-on deodorants, en die heb ik natuurlijk voor jullie uitgeprobeerd!


Een tijdje geleden mocht ik van Salt Of The Earth al een aantal van hun fijne producten ontvangen om uit te testen. Toen maakte ik voor het eerst kennis met de Lavender + Vanilla lijn in de vorm van een handzeep en een spray deodorant. Deze spray deodorant vond ik al erg fijn, maar voor onderweg neem ik altijd graag een roller deodorant mee. Zo kun je je namelijk even 'sneaky' opfrissen zonder dat gelijk de hele ruimte waar je je in bevindt ook naar deodorant ruikt. 

Met deze roller deodorants is dat heel erg eenvoudig te doen. Daarnaast is dit één van de eerste hervulbare roll-on deodorants op de markt. Super fijn, want dat betekent dat we minder plastic hoeven te verspillen. Daarnaast is een navulbaar product ook goed voor je eigen portemonnee; een refill is altijd goedkoper dan een volledig nieuw product.

De roll-on deodorants van Salt Of The Earth zijn mij erg goed bevallen. Ze hebben namelijk een grotere rolbal en brengen daardoor fijn aan. Soms heb je wel eens rollers die heel ruw aanvoelen op de huid, maar bij deze is dat absoluut niet het geval.


Het allerbelangrijkste bij een deodorant vind ik toch wel de geur. Wat dat betreft maakt Salt Of The Earth mij erg gelukkig. De Lavender + Vanilla geur vond ik al érg lekker, maar de Amber + Sandalwood vind ik nóg fijner. Deze is fris én warm tegelijk. Ook een absolute aanrader voor mannen!

De geurtjes zijn subtiel, maar sterk genoeg om fris te ruiken. Daarnaast vind ik de geuren een hele 'natuurlijke' indruk geven. Ze zijn absoluut niet kunstmatig en erg neutraal, waardoor ik denk dat velen deze erg lekker zullen vinden.

Het enige waar ik bij deze deodorants even aan moest wennen is het natte gevoel na het aanbrengen. De deodorants zijn wat natter dan ik gewend ben en het kost wat langer voordat deze goed is opgedroogd. Niet zo'n probleem, maar als je je even snel wilt opfrissen vind ik het net wat fijner als deze ook gelijk goed droog is. Nu sta ik toch snel even met mijn armen omhoog om hem te laten drogen, en dat doe je en public toch minder snel. ;)

Al met al ben ik zeker tevreden over deze nieuwe roll-on deodorants. Fijne geurtjes, milieubewust, leuke prijsjes én ze zorgen er goed voor dat je lekker blijft ruiken.

Roll-On Deodorants van Salt Of The Earth - €6.99 per stuk.
'' Gebruik jij liever een roller of een spray deodorant?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Lijkt me een fijne deo. Ik gebruik een deo stick, eentje op aloe vera basis, heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen