Le EssEnze Di Elda Wasparfum Yo Go

Een paar weken geleden mocht ik een aantal heerlijke producten ontvangen van het merk The Laundry Story. Deze producten bevielen mij ontzettend goed en gebruik ik momenteel nog steeds dagelijks. Toen ik van Washok.nl de vraag kreeg of ik ook de nieuwe 'Yo Go' wasparfum van La EssEnze Di Elda wilde proberen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Nieuwsgierig of deze net zo goed is bevallen? Lees dan snel verder!

Omdat ik de vorige keer producten mocht ontvingen van het merk The Laundry Story, was ik nog niet bekend met  Le EssEnze Di Elda. Ik heb even op de webshop gespiekt en zag dat dit merk niet alleen wasparfums verkoopt. Zo hebben ze ook textielverfrissende sprays, autoparfum, schoonmaakproducten en zelfs geurolie en geurdiffusers. 

Goed, terug naar het wasparfum zelf. De vormgeving van La EssEnze Di Elda is vrij eenvoudig, maar tegelijkertijd duidelijk en opvallend genoeg. Het is een witte fles -met kinderslot, altijd handig!- met daarop een groot label. Dit label heeft een paarse kleur met daarop de naam van de geur. Handig als je meerdere wasparfums hebt; ze hebben allemaal hun eigen label waaraan je ze kunt herkennen.

De geur van Yo Go zou ik omschrijven als een stoere, mannelijke geur. De geur is heel sterk en goed aanwezig. Hij is een stukje kruidiger dan de andere wasparfums die ik tot nu toe in mijn collectie heb.

Omdat de geur zo sterk is vind ik het zelf prettig om er iets minder van te gebruiken. Hoewel ik dol ben op wasparfums vind ik het niet lekker als mijn kleding heel erg sterk naar parfum ruikt. Bij mij moet het een vleugje zijn; net even dat beetje éxtra zonder dat het overweldigend wordt.

Met deze fles van 500 ml zou je minimaal 100 wasbeurten kunnen doen. Dat is als je er vanuit gaat dat je ongeveer 5 ml gebruikt per volle trommel (een volle dop). Zelf gebruik ik ongeveer de helft, wat betekent dat ik ook twee keer zo lang met de fles doe. Voor mij is de geur dan heel erg aangenaam. Houd je echt van een hele sterke geur? Gebruik dan lekker een volle dop.

Mocht je nog niet bekend zijn met het fenomeen wasparfum help ik je graag nog even snel op weg. Wasparfum voeg je eenvoudig toe naast je reguliere wasmiddel. Dus wasmiddel in de machine en de gewenste hoeveelheid wasparfum aan het bakje ernaast toevoegen (waar je normaal de wasverzachter in doet). Voila!

Ik ben weer heel erg blij met deze nieuwe toevoeging aan mijn collectie wasproducten. Ik garandeer je; wassen is écht een heel stuk leuker met lekkere wasproducten.


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen