Nieuwe producten van Bourjois


Onlangs kreeg ik een pakketje binnen met daarin een heleboel nieuwe producten van Bourjois. Foundation, poeder, lipgloss, mascara én nagellak. Ik heb deze producten uitgebreid getest en deel mijn ervaring vandaag met jullie.


Ik begin met de Healthy Mix Foundation en de Healthy Mix Matte Poeder. Deze ontving ik beide in de op één na lichtste kleur; 002 Light. Helaas zijn deze beide voor mij echt veel te donker en heb ik ze daardoor niet uitgebreid kunnen uitproberen, maar ik wilde ze toch graag even meenemen in dit artikel omdat ik weet dat de foundations van Bourjois doorgaans erg fijn zijn. 

Gelukkig kan je bij lipglosses niet snel de mist in gaan als het om kleuren gaat. Toen ik deze twee lipglosses in mijn pakketje aantrof was ik dan ook gelijk heel erg enthousiast. Ik ben dol op een mooie, glossy lip. In de zomer ben ik daar extra gek op; door de zon kunnen je lippen heel snel uitdrogen of zelfs verbranden wanneer je een droog lip product gebruikt. 

Met deze lipglosses zal je daar geen last van hebben. Deze Gloss Fabuleux lipglosses zijn als nog heel erg goed gepigmenteerd, maar hydrateren je lippen goed zodat deze niet uitdrogen 

Beide kleurtjes zijn totaal verschillend. De bovenste kleur kun je echt goed op zichzelf dragen, terwijl je de onderste kleur weer mooi kunt gebruiken als topper over een lipstick heen. Het zijn beide kleurtjes die voor heel veel huidskleuren geschikt zullen zijn, juist doordat ze zo neutraal zijn.

En oh, wat zijn die glitters adembenemend mooi! Deze lipgloss is echt mijn favoriet, die glitters staan namelijk prachtig over elke lipstick heen. Of het nu een nude, roze of rode lipstick is; je kan er alle kanten mee op. Het maakt je look net even iets specialer. 

De Twist Up The Volume mascara kwam mij heel erg bekend voor. Ik heb van Bourjois namelijk al eens eerder zo'n dergelijke mascara gehad. Deze kon je op dezelfde manier draaien om je borsteltje te vervormen. 

Zo heb je een regulier 'lang' borsteltje wanneer je hem niet hebt gedraaid, en wordt deze wat kleiner als je hem wel draait. De haartjes komen dan dichter bij elkaar te staan en geven net weer een ander effect. Aan te raden is dan ook om van beide één laagje over elkaar aan te brengen. Zo haal je het maximale volume én intensiteit qua kleur uit de mascara.

Op bovenstaande foto is dat ook precies wat ik heb gedaan. Eerst een laagje met het borsteltje zonder te draaien, daarna een laagje nadat ik het borsteltje heb gedraaid. Ik vind dat hij mijn wimpers goed spreid, lekker lang maakt en vooral niet laat klonteren. 

Het enige waarmee ik dit borsteltje wat minder fijn is, is bij het aanbrengen op mijn onderste wimpers. Je moet dit borsteltje wat harder aandrukken om de mascara goed op je wimpers te krijgen en bij mijn kleine onderwimpertjes merk ik dat ik dan snel knoei. Daarvoor vind ik een iets preciezer borsteltje net wat fijner.

Last but not least ontving ik nog twee van de Healthy Mix nagellakjes van Bourjois. Deze ontving ik in de kleuren 340 Plumplumpidou en 125 Very Generose.

Op bovenstaande foto heb ik van beide kleurtjes twee laagjes aangebracht. Links zie je plumplumpidou (bordeaxrood) en rechts zie je very generose (lichtroze). Plumplumpidou dekt met twee laagjes prima, maar van very generose zou ik nog een derde laagje aanbrengen voor het mooiste resultaat.

Beide kleurtjes passen helemaal binnen mijn straatje en zal ik zeker nog eens dragen. Heel vernieuwende kleurtjes zijn het niet, maar het zijn wel goede basic kleurtjes om in je collectie te hebben. 

& dat waren alle nieuwe producten die ik van Bourjois heb mogen ontvangen. Jammer dat de foundation en poeder geen match waren met mijn huidskleur, maar verder ben ik erg over deze nieuwe producten te spreken.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Ik vind de licht roze nagellak wel echt heel mooi! Liefs Gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bourjois heeft altijd zulke mooie producten, het is een van mijn favoriete beautymerken.

    BeantwoordenVerwijderen