Golden Rose Hair & Body Care


Golden Rose was vroeger één van mijn favoriete merken op gebied van nagellak en nagelverzorging. De afgelopen jaren ben ik dit merk echter een beetje vergeten, tot er een prachtig pakket binnen kwam met een aantal nieuwe hair- en body care producten. Ik heb deze uitgebreid uitgetest en deel mijn ervaring vandaag met je, maar ik kan alvast verklappen dat ik héél enthousiast ben.

Ik begin gelijk met mijn favorieten van het hele stel; de Moisture Recovery Shampoo en Conditioner. Een goede shampoo en conditioner vinden vind ik altijd een hele opgave, maar vanaf het eerste moment dat ik deze probeerde was ik verkocht.

Dat begon allereerst bij de geur. Zoals de verpakking het al verraad ruikt dit duo naar kokos. Ik weet dat kokos echt een uiterste is; de een vind het heerlijk en de ander vind het helemaal niks. Volgens mij zit daar niets tussenin. ;). Ik val onder de categorie 'Vind het heerlijk' en wilde toen ik dit rook het liefst gelijk onder de douche springen.

Ik heb de shampoo en conditioner inmiddels een paar weken in gebruik en ik ben óm. Met de vorige shampoo en conditioner die ik gebruikte merkte ik dat mijn haar de tweede dag al snel wat 'vettiger' oogde. Bij dit duo heb ik daar geen enkele last van. Ik was mijn haar om de dag, maar als je ziet hoe fris het na die tweede dag nog is zou je het gerust nog een dagje kunnen uitstellen om met shampoo te wassen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik méga blij ben met deze producten. Hoewel ik veel fijne producten test ben ik niet vaak zó enthousiast dat ik gelijk een hele voorraad van een product wil inslaan. Bij dit product is dat echter wel het geval; deze week bestel ik gelijk een back up. Niet dat ik die al snel nodig heb, want de flessen bevatten 400 ml. Daar kun je dus wel eventjes mee vooruit. 


Naast de haarverzorgingsproducten ontving ik ook nog twee verzorgingsproducten voor de huid. Eén daarvan is de Just Romance Fruity & Floral Hand Cream. 

Allereerst is de verpakking van deze Just Romance producten ge-wel-dig. Heel trendy, opvallend en vooral heel schattig. Het doet mij een beetje denken aan Bath & Body Works, lekker Amerikaans! Ook de geur van deze producten vind ik ontzettend lekker. Fruity & Floral dekt de geur heel goed, al vind ik hem wel meer Fruity met een bloemige ondertoon. De geur komt mij ook heel bekend voor en het ligt elke keer als ik hem gebruik op het puntje van mijn tong, maar tot op heden heb ik hem nog niet kunnen plaatsen.

Ik heb altijd een hand crème naast mijn bed staan om 's avonds voor het slapen te gebruiken. Zo heeft de crème de gehele nacht om lekker in te trekken en goed zijn werk te doen. Deze hand crème doet precies wat hij moet doen, hier heb ik eigenlijk niks op aan te merken.


Last but not least ontving ik ook nog deze grote fles met shower gel. Opnieuw in de Fruity & Floral geur uit de Just Romance lijn. De geur is precies hetzelfde als de handcrème en matcht ook nog eens goed bij de fruitige geur van de kokos shampoo en conditioner.

Deze douchegel is roze van kleur en schuimt heerlijk onder de douche. Hij geeft mij een fris gevoel en laat ook gelijk de hele badkamer lekker ruiken. Dit product valt ook weer onder het kopje 'Doet precies wat hij moet doen' en daar ben ik meer dan tevreden mee. 

Omdat ik Golden Rose alleen kende van hun nagelproducten wist ik niet goed wat ik van deze lijn moest verwachten. Ik kan je zeggen dat het mij allesbehalve tegen is gevallen; ik ben heel erg enthousiast over deze producten en kan niet wachten om meer van Golden Rose te proberen.

Golden Rose Shampoo - €9.95 | Conditioner - €9.95 | Hand Crème - €6.95 | Douche Gel - €9.95

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen