Schoonmaakproducten van Zielko


Hoewel ik er ook soms absoluut geen zin in heb vind ik het doorgaans best leuk om schoon te maken. Ik maak aan het begin van de week een lijstje met de dingen die ik die week wil schoonmaken om zo een goed ritme aan te kunnen houden. Ik verdeel mijn schoonmaakklusjes het liefste over meerdere dagen zodat het niet op één dag heel veel is. Onlangs mocht ik een mooi pakketje ontvangen met schoonmaakproducten van Zielko, en die heb ik afgelopen week uitgebreid uitgeprobeerd!
Het eerste product is de Zielko Glass and mirror cleaner. Glasreiniger is een product die bij mij écht niet kan ontbreken. Niet alleen voor de spiegels, maar ook voor onze glazen tafeltjes. Die glazen tafeltjes zijn ontzettend mooi, maar trekken tegelijkertijd heel veel vuil en vlekken aan. Die moet je bijna elke dag schoonmaken.

Doorgaans doe ik dat met een microvezeldoek en een goede glasreiniger. Deze van Zielko heb ik gelijk uitgeprobeerd en ik werd hier erg enthousiast van. Hij doet precies wat hij moet doen, maar hij ruikt ook nog eens heerlijk! Je ruikt in eerste instantie hoofdzakelijk alcohol, die geur is vrij sterk aanwezig, maar daarna ruik je een hele lekkere en tropische geur. - €5.50

Het toilet schoonmaken is niet mijn favoriete klusje, maar wel één van de klusjes die ik het meeste doe. Het toilet wil je ten slotte goed schoonhouden en maak je daarom zo vaak mogelijk schoon. Deze Zielko WC cleaner is een natuurlijke en efficiënte toiletreinigingsgel. Je gebruikt deze door het product onder de rand van het toilet aan te brengen. Laat de gel vervolgens even intrekken, ik doe dat zo'n tien tot vijftien minuten. Zielko raad zelf aan om daarna af te spoelen met water, maar ik vind het wel altijd zo prettig om nog even met de borstel door het toilet te gaan. Zo weet je zeker dat je geen plekjes hebt gemist.

Deze wc reiniger werkt erg goed, maar het fijnste vind ik wel de heerlijke geur. Deze heeft de geur van jasmijn en sinaasappelbloesem. Een combinatie van fris en zoet; méga lekker. Mijn hele badkamer rook hier gelijk naar. - €5.50

De badkamer maak ik doorgaans schoon met een allesreiniger of een reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de badkamer. Deze Zielko bathroom cleaner is een speciale badkamerreiniger

Deze badkamerreiniger heeft een heerlijke, zoete meloengeur. Deze geur is opnieuw heel lekker en kom ik ook niet vaak tegen in schoonmaakproducten; leuk om dan juist eens zo'n apartere geur tegen te komen. Deze reiniger maakt mijn badkamer in een mum van tijd schoon en gebruik ik het liefste weer in combinatie met een microvezeldoek. - €5.50

Last but not least mijn favoriet van de vier; de Zielko reinigingspasta. Ik ben al ongeveer een jaar ontzettend enthousiast over de Power Paste van Scrub Daddy en daar komt deze heel dicht bij in de buurt. Deze reinigingspasta kun je gebruiken voor vrijwel alle hardnekkige vlekken. Zelf gebruik ik hem dan ook het liefste in combinatie met mijn Scrub Mommy voor het beste resultaat.

Ik vind deze geur erg moeilijk om te omschrijven, maar lekker is hij zeker! Volgens de verpakking is het carambola en kaki geur, maar ik weet niet of je daar nu gelijk veel wijzer van wordt. Dat hij lekker is, dat is in ieder geval een feit!

& dat waren ze; de producten van het merk Zielko die ik heb geprobeerd. Ik ben ontzettend te spreken over deze producten en kan ze je zeker aanraden. Mocht je nog niet overgehaald zijn; de schoonmaakproducten zijn ook bijna 100% natuurlijk, dat is nog een groot -extra- pluspunt.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen