I'm From Rice Serum + Crème & 3CE Multi Eye Color Palette


Een paar weken geleden ontving ik een mooi pakketje met daarin een aantal producten van -voor mij- nog onbekende merken. Ik mocht van het merk 'I'm From' hun nieuwe Rice Cream & Rice Serum ontvangen én kreeg ook nog een prachtig oogschaduw palette binnen van het merk 3CE. Ik heb de producten inmiddels uitgebreid kunnen uitproberen en deel mijn ervaring vandaag met je.

Ik begin met het rice serum van het merk I'm From, een voorheen voor mij nog onbekend merk. Ik had er al wel eens eerder van gehoord, maar zoals een heleboel Koreaanse merken helaas nog niets van geprobeerd. Producten die gemaakt zijn met rijst-extract vind ik doorgaans heel erg prettig, dus ik was des te enthousiaster om het merk te proberen.

De vormgeving van de Rice producten is heel erg simpel, maar tegelijkertijd vind ik ze heel classy en luxe ogen. Dat mag ook wel, want de producten zitten zo rond de dertig euro. Daar mag dan best een mooie verpakking bij zitten! De fles en de pot zijn van glas en daardoor ook eenvoudig te recyclen. Daar houden we van!

Het I'm From Rice Serum is samengesteld met 73% gefermenteerd rijst-extract. Dit is een ingrediënt dat kalmerende en verhelderende effecten heeft. Het product is in mijn geval zeker geschikt voor mijn gevoelige huid.

Ik moet je eerlijk toegeven dat ik normaal niet zo van de serums ben. Ondanks dat ik al jaren een beautyblog heb en héél veel serums heb mogen testen zijn er weinig serums die ik ben blijven gebruiken. Mijn avondroutine is doorgaans héél simpel; make-up eraf, crème erop en klaar.

Maar echt, dit rice serum is héél fijn. Hij maakt mijn huid boterzacht en hij plakt nauwelijks. Het serum heeft geen geur en is daardoor niet overheersend op de huid. Ik kan er eigenlijk weinig negatiefs over zeggen. Dit is voor nu een blijvertje in mijn routine.

Naast het serum mocht ik ook de bijbehorende Rice Cream ontvangen. Deze crème -in glazen pot- is samengesteld met extract van rijstzemelen, dat ceramiden bevat die zijn bekend om de huidbarrière te versterken. Ceramiden vormen een beschermende laag die beschermt tegen schade door de zon en helpt vocht vast te houden. 

Deze crème is lekker dun en smeert daardoor eenvoudig uit, maar trekt vooral snel in. Vind ik heel fijn. Hij is voor een nachtcrème misschien net aan de dunne kant, maar in de ochtend is hij ideaal om te gebruiken voordat je je make-up aanbrengt. Doordat hij een klein beetje plakkerig blijft vind ik het de perfecte primer voor mijn make-up tijdens deze warme dagen.

Ook de crème bevat geen geur en irriteert daardoor niet op de huid. Ik heb zelf een hekel aan overheersende geuren in gezichtscrèmes, dus dit is perfect.

Last but not least mocht ik een oogschaduw palette ontvangen van het merk 3CE. Ook dit merk was tot voor kort voor mij nog onbekend, des te leuker om er eens iets van te proberen.

Hoewel het merk talloze prachtige oogschaduw palettes in haar assortiment heeft kwam ik uit bij het Multi Eye Color Palette in de kleurencombinatie Dear Nude. Leuk aan dit merk is dat ze hun oogschaduw palettes binden aan de seizoenen. Dit palette is bijvoorbeeld perfect geschikt voor een rustige, neutrale zomerlook!

Dit palette heeft 9 prachtige kleuren waarmee je eenvoudig een mooie 'no make-up look' creëert. Hoewel ik tijdens het typen van dit artikel al een week lang geen make-up heb aangeraakt -lang leve de vakantie!- vind ik dit soort oogschaduw palettes perfect voor zo'n look. Je ziet er toch nét even wat frisser uit zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

De oogschaduws in dit palette zijn vrij poederig en daardoor merk je wel dat de kleuren wat meer in elkaar blenden tijdens het gebruiken. Daar staat Koreaanse make-up doorgaans ook wat meer bekend om; ze houden het graag subtiel. Vind ik absoluut niet erg, maar het is wel fijn als je dat vooraf weet zodat je geen andere verwachtingen hebt.

Al met al vind ik het echter een mooi oogschaduw palette. Doordat de kleuren op je ooglid wat meer in elkaar overlopen en niet meer zo van elkaar zijn te onderscheiden als op je arm vind ik hem persoonlijk wel wat aan de prijzige kant. 

I'm From Rice Serum - €28.99
I'm From Rice Cream - €32.99
3CE Multi Eye Color Palette - €40.99

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking

  1. Wat een fijne producten. Het serum lijkt me ook heel prettig in gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen