Molton Brown Rose Dunes

Molton Brown verscheen onlangs met zijn eerste amber-rozen geurcollectie; Rose Dunes. Een weelderig eerbetoon aan de mysterieuze schoonheid van de Arabische woestijn met een universele aantrekkingskracht. Ik mocht twee producten uit deze collectie ontvangen en heb die de afgelopen tijd uitgebreid getest.

De gehele collectie bestaat uit vier producten;
- Eau de parfum 100 ML €130
- Eau de toilette 100 ML €100
- Bath & Shower Gel 300 ML €30
- Body Lotion 300 ML €33

De echte eyecatcher in de Rose Dunes collectie is wat mij betreft deze prachtige Bath & Shower Gel. Dit product heeft een mooie, rozige kleur én prachtige subtiele shimmers. Echt een plaatje om in de douche (of bij het bad) te hebben staan.

Omdat ik in de zomer zelden in bad ga heb ik dit product afgelopen week uitgebreid onder de douche getest. Rose Dunes is een geraffineerde mix van bloemige zoete en houtachtige noten. Een geurig symbool van de mystieke woestijnroos.

Hoewel ik persoonlijk niet snel een bloemige geur uitkies vind ik de Rose Dunes geur ontzettend lekker. De geur is mysterieus, sensueel en vrouwelijk. Tegelijkertijd is hij niet dusdanig bloemig dat hij overweldigend wordt en heeft hij een stoer randje. Heel erg aangenaam!

Bij het creëren van deze collectie heeft Molton Brown aandacht besteed aan elk detail om een romantische, schemerige woestijn bij zonsondergang vast te leggen – van de betoverende parelmoerachtige textuur van de Bath & Shower Gel tot de glinsterende swirl op de dop van het Eau de Parfum. Deze serene en weelderige geur is perfect voor luxeminnende, verfijnde persoonlijkheden.

Bijpassend bij de bath & shower gel ontving ik ook de body lotion. Deze ziet er misschien iets minder spectaculair uit, maar dat maakt hem zeker niet minder fijn.

De body lotions van Molton Brown hebben een lichte structuur en smeren boterzacht uit. De body lotions zijn goed geparfumeerd maar geven desondanks geen reactie op mijn gevoelige huid, maar check altijd even de ingrediënten mocht je hierover twijfelen.

De twee producten staan prachtig in de badkamer én zijn ook nog eens heel erg fijn. Leuk om te weten; de Molton Brown formules zijn 100% vegetarisch en 97% van de producten zijn zelfs vegan. Dit jaar wil Molton Brown dan ook een 100% veganistische fabrikant worden.

Molton Brown’s nieuwe Rose Dunes collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar, online & via de bekende verkooppunten zoals De Bijenkorf en Babassu.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb mogen ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. De geur klinkt heel fijn! Ik vind de verpakkingen ook zo mooi!

    Wij waren laatst in een hotel waar ze ook Molton Brown producten hadden, vond ze heerlijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen