Een weekendje weg in de winter


Ik denk dat de meeste mensen bij het woord vakantie snel denken aan de zomer. Het is ten slotte het seizoen met de langste vakantie! Toch vind ik zelf de winter minstens net zo leuk en zou ik er zelf het liefste in de winter eens op uittrekken. Ik deel vandaag graag wat leuke tips voor een heerlijk weekendje weg in de winter.

Tijdens een weekendje weg is het handig om een bestemming te kiezen die niet te ver uit de buurt is. Je hebt ten slotte maar een paar dagen weekend en wilt dan optimaal van je bestemming kunnen genieten! Een bestemming in eigen land is dus een heel goed idee.

De Leistert is een vakantiepark waar je je prima kunt vertoeven; glamping limburg! Limburg is een ontzettend leuke provincie waar genoeg te doen is, ook in de winter!

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een dagje te gaan shoppen in Maastricht of Roermond, maar je kan ook lekker de natuur in gaan om te wandelen. Limburg heeft namelijk maar liefst drie nationale parken! Wandelen vind ik in de winter altijd heel erg rustgevend om te doen, zeker als er een lekker pak sneeuw ligt. Dat kraakt zo heerlijk onder je laarzen!

Na een lange wandeling kun je het je in je accommodatie helemaal gezellig maken. Neem bijvoorbeeld een lekkere geurkaars mee van huis, maak warme chocolademelk en bak verse kaneelbroodjes. Allemaal heel simpel te doen, maar zó lekker. Door die kleine dingetjes geniet je extra van een paar dagen ontspanning.

Als je nu écht geen zin hebt om er op uit te gaan en je gewoon wilt vermaken zonder dat je daarvoor de auto of de benenwagen hoeft te pakken, dan is dat ook geen probleem! Op het park kun je je namelijk meer dan prima vertoeven. Het park heeft namelijk een binnen- en buitenzwembad, een fietscrossbaan, adventure golf, een bowlingbaan, diverse restaurants en noem het maar op. 

De Leistert is niet alleen geschikt voor volwassenen, het park is ook heel erg kindvriendelijk. Ook niet geheel onbelangrijk; met uitzondering van de faciliteiten zijn honden ook welkom. Wel zo prettig, want je hond wil je natuurlijk niet thuis laten! Wandelen met de hond is overigens ook nog een stuk gezelliger dan alleen.

Mocht je nu geen fan zijn van de winter -wat ik mij haast niet kan voorstellen ;)- , dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ander seizoen! Denk bijvoorbeeld aan een vakantiepark met pasen.

Dit artikel bevat betaalde promotie.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Op vakantie in de winter lijkt mij heerlijk! Ik ben veel meer een sneeuwmeisje dan een palmbomen-verstikkend-heetmeisje, haha. Limburg klinkt wel heel magisch zo. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik zet 'm op mijn lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen