Must Have | Megan Hess - Audrey Hepburn


Ik heb ze inmiddels bijna allemaal in mijn collectie; de boeken van Megan Hess. Megan Hess is een Australische mode-illustrator die werkt voor grote merken en ontwerpers zoals Prada, Dior en Yves Saint Laurent. Haar nieuwste boek is onlangs verschenen en gaat over één van de meest bekende stijliconen; Audrey Hepburn. Ik mocht dit boek aan mijn collectie toevoegen en kan je alvast verklappen dat het een echte musthave is.

Alleen voor de prachtige cover wil je dit boek al in huis hebben. De Tiffany blauwe kleur spreekt mij altijd ontzettend aan en past natuurlijk heel erg goed bij Audrey Hepburn. Haar meest bekende film is tenslotte Breakfast at Tiffanys!

Dit boek is een prachtig eerbetoon aan Audrey Hepburn. Het boek bestaat uit extravagante illustraties die het leven van Audrey schetsen. In combinatie met korte teksten kom je in dit boekje alles te weten over Audrey Hepburn haar achtergrond. Waar ze geboren werd, hoe ze bekend werd en hoe ze uiteindelijk uitgroeide tot een waar stijlicoon. 

Hoewel ik een groot aantal van Audrey Hepburn haar films heb gezien, wist ik nog niet veel meer over deze actrice. Dankzij dit boek heb ik daar verandering in gebracht en heb ik nu een veel beter beeld over deze iconische vrouw. Audrey verkoos liefde en geluk boven haar succes en roem en bleef altijd trouw aan de waarden die haar zo uniek maakten. Echt een voorbeeld!

Naast dat het ontzettend leuk is om meer te weten te komen over Audrey Hepburn zijn de illustraties van Megan Hess natuurlijk weer even schitterend als altijd. Zij weet mij elke keer weer te verbazen en heeft zo'n unieke en eigen illustratiestijl. 

Ik heb nu een stuk of zeven van Megan Hess haar boeken in mijn verzameling en ik kan zeggen dat dit deel by far mijn favoriet is! De prachtige, felle kleuren zorgen ervoor dat dit boek nog ver boven haar andere boeken uitstijgt. Ik ben heel benieuwd wat het volgende boek gaat worden waarmee zij ons gaat verrassen.

Megan Hess Audrey Hepburn - De wereld van een stijlicoon - €20.99Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Prachtige boeken inderdaad. Ik heb er ook twee. Van Chanel en Parijs. Mooi om doorheen te bladeren of als koffietafelboek te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen