Een nieuwe zitzak van Terapy


Een paar jaar geleden mocht ik voor het eerst kennismaken met de zitzakken van Terapyy. Zitzakken die niet alleen heel comfortabel zijn, maar ook goed voor je lijf! Niet algeheel onbelangrijk; de zitzakken van Terapy zijn ook nog eens mooi vormgegeven en dus stylish verantwoord in je interieur. Ik mocht na een paar jaar een nieuw exemplaar ontvangen en deel deze vandaag graag met je.


Mijn vorige zitzak was een grijze, welke ik destijds voornamelijk gebruikte in de tuin. Ja echt, in de tuin! Ik vind het in de lente- en zomermaanden heerlijk om lekker ontspannen in de tuin een boek te lezen. Doordat ik echter een hele zwakke nek heb krijg ik snel last van nekklachten en kan ik in de meeste stoelen niet lang pijnloos zitten. Een zitzak was daarvoor de ideale oplossing.

Omdat ik deze grijze zitzak altijd buiten gebruik is dit niet meer de mooiste en was ik heel enthousiast over het idee van een nieuwe zitzak voor binnen. Ondanks dat de zitzak er in verschillende mooie kleuren is hoefde ik niet lang na te denken over welke kleur ik zou nemen. Ik koos namelijk voor de zand zitzak. Deze kleur staat heel erg goed bij ons lichte interieur en is dus geen doorn in het oog om te zien.


Naast dat hij weer prachtig in ons interieur staat is de zitzak net zo lekker als ik gewend ben van Terapy. Iets lekkerder ook dan mijn vorige exemplaar, maar dat komt natuurlijk omdat deze inmiddels al goed gebruikt is. Desondanks moet ik zeggen dat deze ook nog in een prima staat is, wat maar weer bewijst hoe goed de kwaliteit van de zitzak is. Dit is het model 'Elly', maar ze hebben ook nog een ander model en dat is een ronde zitzak. Ook heel mooi!

Hoewel we zitzakken waarschijnlijk snel met kinderen associëren zijn ze ook voor volwassenen écht heel lekker. Doe eens gek en probeer er eentje, zou ik zeggen. Ik vind het heerlijk om er even in te relaxen, er een boekje in te lezen of een er een lekker kopje koffie of thee in te drinken.

Ohja, onze hond vind de zitzak ook geweldig en heeft hem stiekem een beetje toegeëigend als zijn eigen zitzak. Hij ligt én speelt er heel erg graag op. ;)

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking