New In / Op de wishlist voor ons nieuwe huis

Misschien heb je al gemerkt dat ik de afgelopen tijd wat minder actief ben op mijn blog. Dat komt doordat wij druk bezig zijn met verhuizen! We zijn flink aan het klussen en verbouwen en daar gaat heel veel tijd in zitten. Naast een heleboel potten verf en rollen behang hebben we ook wat nieuwe accessoires in huis nodig en laat ik dat nou héél vervelend vinden om te kopen. ;). Ik geniet er ontzettend van om alles weer opnieuw uit te zoeken en daarom deel ik vandaag met jullie de items die ik al gekocht heb én een aantal items die nog op mijn lijstje staan.

Wehkamp Home Vloerkleed: Ik begin met een item die eigenlijk al op mijn wishlist stond toen we nog niet van plan waren om te verhuizen; een nieuw vloerkleed. Wij hebben dit vloerkleed momenteel nog in roze, maar ik wilde deze graag verruilen voor een lichtere kleur. Ik kocht daarom hetzelfde vloerkleed in een andere kleur én gelijk ook een maatje groter. Ik wacht bij dit soort items altijd even af of ik een leuke kortingsactie voorbij zie komen, dus toen ik hem met 20% korting zag heb ik hem gelijk besteld! 

Plafondlamp Atlanta: deze géweldige lamp spotte ik bij Westwing Now. Wat een plaatje hé? Terwijl ik dit artikel schrijf is hij helaas nog niet binnen, maar ik verwacht dat hij elk moment zal worden verzonden. Ik vind hem echt geweldig en kan niet wachten tot deze in de woonkamer hangt. Dit was overigens ook een aankoop die noodzakelijk was, de lamp in ons huidige huis is namelijk niet al te best meer. Een mooie vervanging! Bij Westwing zocht ik nog even naar kortingscodes en bestelde ik uiteindelijk met nog eens €30 korting. Score!

Yankee Candle Coconut Rice Cream Geurkaars: geur vind ik in een huis ontzettend belangrijk. Ik heb er een hekel aan als mijn huis niet lekker ruikt en daarom zet ik elke avond een lekkere geurkaars aan. Deze geur van Yankee Candle is één van mijn favorieten en daar wil ik graag een nieuwe van kopen voor in ons nieuwe huis. 

Plafonnieres: in de gangen in ons huis wilde ik ook graag wat mooie lampen, maar niet iets heel extravagants. Een simpele plafonniere vond ik te saai en daarom kwam ik uit op deze sierlijke plafonnieres van de Leen Bakker. Heel eenvoudig, maar ze staan echt prachtig in de gangen in ons nieuwe huis. Ze geven ook prachtig licht door het bewerkte glas. Ook deze scoorde ik met een leuke korting, dus wat korting betreft ben ik goed bezig!

Karlsson flip klok: ik heb nooit een klok in huis gehad. Waarom niet? Omdat ik een hekel heb aan dat getik. Ik kan mij heel snel storen aan dat soort geluidjes, maar desondanks vind ik een klok wel heel erg leuk staan. Deze flip klok van Karlsson schijnt geen geluid te maken én staat natuurlijk heel erg stylish. Deze staat op mijn wishlist en wil ik graag gaan halen als ik straks mijn boekenkasten in de woonkamer heb. Ik dacht dat het wel leuk zou staan om op een paar planken wat elegante accessoires toe te voegen naast alle boeken. Zo'n flip klok vind ik dan heel mooi staan!

Be Pure Home: last but not least nog één item die op mijn wishlist staat; dit prachtige bijzettafeltje van Be Pure Home. Hier twijfel ik nog een klein beetje over, maar ik denk dat ik hem wel ga bestellen. Ik zoek namelijk nog een leuk iets voor naast onze kledingkast om mijn sieraden op te zetten. Ik heb mijn sieraden op van die mooie displays en ik denk dat ik die hier wel heel erg mooi op kwijt kan. 

& dat waren ze; mijn nieuwste aankopen én een aantal items die nog op mijn wishlist staan. Ik ben heel er benieuwd wat jullie van de items vinden die ik al heb, en of jullie de items die nog op mijn wishlist staan zouden aanraden. Let me know! :) 

1 opmerking

  1. Mooie items! Vooral het vloerkleed vind ik heel mooi. Succes met verhuizen!

    BeantwoordenVerwijderen