Pepe Jeans - Bright | Lekkerste Budget Parfum Ooit!

 


Oh jongens, vandaag heb ik toch zo'n lekkere parfum om te delen met jullie! Een tijdje geleden kreeg ik namelijk het nieuwste parfum Bright van Pepe Jeans opgestuurd. De geurtjes van Pepe Jeans zijn over het algemeen heel erg lekker, maar toen ik deze rook werd ik écht heel erg enthousiast. Hij ruikt namelijk zó ontzettend lekker. Klik snel op 'Lees verder', dan vertel ik je er meer over.


Bright ligt vanaf 1 oktober 2022 bij Douglas en is daarnaast ook online te bestellen. Voordat ik überhaupt aan dit artikel begin moet ik je waarschuwen; je wilt hierna écht naar Douglas. Ik ben best snel tevreden over een parfum, maar ik ben zelden zo enthousiast over een geur als over Bright.

Laten we beginnen met de vormgeving. Wat mij gelijk opviel aan de geur is dat deze heel chique is. Van Pepe ben ik een beetje de speelse verpakkingen gewend (denk aan de cocktail glazen), maar deze nieuwe variant staat hen heel erg goed. Hij is simplistisch, modern én duurzaam.

Nu hoor ik je denken, wat is hier duurzaam aan? Laat me je dat vertellen! Met deze nieuwe lancering wil Pepe Jeans de duurzamere kant van het merk promoten. Er is gebruik gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare materialen en duurzaam gewonnen ingrediënten. Daarnaast omvat het een navulbare flacon, waardoor er aanzienlijk minder afval wordt gemaakt. Het gaat hier om een herbruikbare spraykap waarvoor je een losse navulling (50 of 80 ml) kunt aanschaffen. Doordat de spraykap van het parfum hetzelfde blijft is er een stuk minder productverspilling.

Om nog even door te gaan onder het kader 'duurzaam', fijn om te weten is dat dit product 100% veganistisch is én 90% natuurlijke ingrediënten bevat.


Super fijn allemaal, maar we willen natuurlijk ook een lekker geurtje. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik vind deze geur echt overheerlijk.

De geur opent met mandarijnnoten en een frisse, kruidige toets van gember en peer. Vrij en gedurfd, verbreedt de sillage zich om een krachtig vrouwelijk hart van verslavende witte uien (ja echt, uien!) te onthullen. Een sterk gevoel van eigenwaarde komt vrij op een weelderige basis van romig sandelhout, verfijnde patchoeli en iriserende muskus. Bright is stralend, voorwaardelijk en glorieus.

Ik vond het zo apart om te lezen dat er uien in deze geur verwerkt zitten. Ik had dat nog nooit eerder gezien/geroken in een parfum. Geen zorgen, je ruikt het ook niet terug. Maar schijnbaar werkt het heel goed in combinatie met de andere ingrediënten, want het zorgt voor een heerlijk parfum.

Persoonlijk vind ik Bright ontzettend luxueus ruiken en kan ik er bijna niet bij dat dit een budget parfum is. Hij blijft ook ontzettend lang hangen en dat heb ik doorgaans niet vaak bij goedkopere parfums. Dan rest er mij maar één ding om te zeggen; op naar de Douglas! ;) 

Bright 30 ML - €27.95
Bright 50 ML - €36.95
Bright 80 ML - €46.95
Bright Refill 80 ML - €36.95

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen