Dunhill Driven Eau de Toilette

Geïnspireerd door het gevoel 'Leef in het moment' lanceerde Dunhill onlangs hun nieuwste parfum; Driven. Deze geur voor mannen neemt je mee op een reis vol contrasten van de bijzondere ingrediënten. Ik mocht deze prachtige parfum onlangs ontvangen en mijn vriend heeft deze de afgelopen tijd uitgebreid getest. Nieuwsgierig wat wij er van vinden? Lees dan snel verder!

Te beginnen met de vormgeving! Ondanks de simpliciteit is het een bijzondere flacon met een knipoog. De grote, glanzende zwarte dop boven op de cilindervormige flacon knipoogt naar ene motortandwiel. In combinatie met de blauwe kleur van de flacon én de prachtige 3D letters vind ik het een heel mooi flesje. Omdat het om de 100 ML gaat is het ook gelijk een flinke fles en is het ondanks de eenvoud een eye catcher tussen al je andere parfums. 

Hoewel vormgeving belangrijk is en zeker mee speelt bij het uitzoeken van een parfum, gaat het natuurlijk om de geur zelf! 

Dunhill DRIVEN opent met zijn topnoten van Italiaanse bergamotcitroen, groene appel en zwarte peper. De geur ontpopt zich met hartnoten van jeneverbes, oranjebloesem en salie en verstrengelt zich met basisnoten van amber, teakhout en vetiver. 

Wat een fijne geur is dit! Toen wij deze geur voor het eerst roken hadden wij allebei dezelfde gedachte; dat is anders! Anders dan de geuren die ik normaal zou uitkiezen voor mijn vriend en ook anders dan hoe ik zijn geur in mijn gedachten heb. Meestal draagt hij wat sterkere, kruidige parfums.

Desondanks duurde het niet lang voordat we enthousiast werden over deze geur. Anders is namelijk absoluut niet negatief en het is juist zo leuk om eens iets nieuws te proberen. Zeker als dat dan ook nog goed uitpakt.

Dunhill DRIVEN is een hele zachte, licht frisse geur met een pittige twist. Je ruikt die zwarte peper en vetiver echt goed terug en dat maakt hem heel erg lekker. De geur doet mij denken aan water en vind ik dan ook heerlijk rustgevend.

Wat betreft langdurigheid zit je met deze parfum wel goed. Bij mijn vriend blijven geuren over het algemeen heel erg goed hangen en deze geur is daar geen uitzondering op. Aan het eind van de dag vind ik hem zelfs nog lekkerder dan aan het begin! 

Dunhill Driven EDT is verkrijgbaar in 100 ml (€70) en 60 ml (€50). 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen