Molton Brown Merry Berries & Mimosa


Ik ben gek op Molton Brown en vind het altijd weer fantastisch als zij een nieuwe collectie lanceren. Er is echter één collectie die er elk jaar weer met kop en schouders bovenuit steekt; de kerst collectie. Ook dit jaar hebben ze weer een prachtige collectie gemaakt en die deel ik vandaag héél graag met jullie.
Laten we beginnen met de vormgeving, want daar haalt Molton Brown dikke pluspunten. Hun collecties zijn altijd prachtig, maar de kerst collecties hebben nog nét even een beetje extra. Dit keer hebben ze gekozen voor een traditionele rood met gouden vormgeving en als je mij ergens blij mee kunt maken is het een traditionele kerst uitstraling. Mijn hele kerstinrichting in huis heeft datzelfde thema, dus deze producten staan fantastisch in mijn badkamer.

Merry Berries & Mimosa is een elegante interpretatie van een fruitig-bloemige geur, gecreëerd door Senior Parfumeur Nathalie Koobus, die in de loop der jaren een aantal van de meest populaire seizoensgeuren voor Molton Brown heeft gecreëerd. De kern van de levendige collectie wordt gevormd door gekonfijte rode bessen en verfijnde mimosa – een delicate, winterbloeiende bloem met een wereldwijde oogst van slechts 100-300 kg per jaar. Deze veelzijdige bloeier van hoge kwaliteit wordt meestal gebruikt in verfijnde parfums, Molton Brown heeft hem gebruikt voor hun bad- en lichaamsverzorging om een bijzonder luxueuze ervaring te creëren. Met een vleugje citrus in de top, een hart van iris en een basis van rijpe frambozen en rustgevend muskushout, is deze creatie een heerlijke mix van frisheid en warmte.

Ik kreeg zowel een bath- and shower gel én een matchende body lotion. Het is heerlijk om je na het douchen in te kunnen smeren met deze body lotion om de geur nog langer vast te houden. Deze geur is namelijk écht hemels.

Ik kan makkelijk zeggen dat ik dit by far de lekkerste geur van Molton Brown tot nu toe vind, en ik heb inmiddels heel veel verschillende producten -en geuren- van dit merk mogen testen. Ik zie dit merk ook veel te weinig voorbij komen op Social Media en vind dat het echt ondergewaardeerd wordt, want het merk heeft zúlke ge-wel-dige producten. En dat zeg ik echt puur omdat ik er daadwerkelijk zo enthousiast over ben. Elk Molton Brown pakketje is voor mij een waar feestje om te ontvangen.


Over feestjes gesproken; in de nieuwe kerst collectie van Molton Brown vind je dit jaar ook weer een aantal prachtige gift sets. Ze hebben overigens ook een prachtige geurkaars in deze geur. Drie keer raden wat er op mijn verlanglijstje komt. ;)

Deze leuke gift set is vormgegeven als een grote christmas cracker en bevat vier verschillende bath- and shower gel miniaturen. Het zijn hele schattige flesjes die méga leuk staan op je badrand en die je ook echt uitnodigen om lekker eens de tijd voor jezelf te nemen. 

Zo'n cracker is onwijs leuk om cadeau te geven, maar ze hebben ook nog heel veel andere leuke gift sets. De kers op de taart is toch wel de Molton Brown adventskalender, dat is toch een droom om te krijgen?

Als je jezelf -of iemand anders- lekker wilt trakteren op luxe huidverzorging, dan kan ik maar één ding zeggen; koop deze collectie! Je zult er geen spijt van krijgen.

Molton Brown’s Festive Collection is vanaf maandag 31 oktober – voor een beperkte periode – verkrijgbaar, online & via de bekende verkooppunten, als De Bijenkorf en Babassu.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen