Rimmel London Thrill Seeker Mascara


Misschien heb je hem al op Tik Tok voorbij zien komen, of misschien is hij helemaal nieuw voor je; de Rimmel London Thrill Seeker mascara. Deze mascara is heel erg populair op Tik Tok omdat hij je wimpers schijnbaar ontzettend goed uit de verf laat komen. Ik mocht deze mascara onlangs ontvangen en natuurlijk heb ik hem uitgebreid getest.

De Thrill Seeker mascara komt in een dieprode verpakking met een eenvoudige opdruk. Simpel, maar kenmerkend voor Rimmel London. Je hoeft niet vaker dan ééns te kijken om te zien van welk merk dit product is.

Tijd om de mascara te gaan testen! Rimmel heeft gebruik gemaakt van een nieuwe, romige formule. Deze formule belooft klont- en vlek vrij te zijn. De romige formule bestaat uit wimper liefhebbende panthenol om je wimpers zachter, gladder en sterker aan te laten voelen.  Als ik iets verschrikkelijk vind in een mascara dan zijn het wel klontjes, dus ik ben blij dat deze mascara belooft daar geen last van te hebben.

Het borsteltje heeft een zandloperfiguur met kleine, zachte haartjes. Doordat het borsteltje aan de kleine kant is vind ik hem persoonlijk heel fijn werken. Je kunt eenvoudig bij alle wimpers komen zonder dat je smeert of vlekt.

Wanneer een product -in dit geval de mascara- zo gehypet wordt, is het altijd extra spannend om uit te proberen. Je hebt daardoor toch hoge verwachtingen en hoge verwachtingen kunnen natuurlijk snel tegenvallen.

Gelukkig is niets minder waar en vind ik het resultaat van de mascara heel erg mooi. Links zie je mijn oog met mascara en rechts mijn oog zonder mascara. Ik heb verder geen andere producten gebruikt en heb mijn wimpers ook niet gekruld.

Hoewel ik niet wordt weggeblazen door het resultaat (die verwachting had ik wel een beetje door een aantal Tik Toks die ik voorbij zag komen), vind ik het nog steeds een hele mooie en fijne mascara. Hij spreidt mijn wimpers goed, maakt ze mooi lang en ook goed zwart. Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken en het is zeker een van de beste mascara's die ik dit jaar heb uitgeprobeerd.

Ik ben heel erg benieuwd of jullie deze mascara al hebben geprobeerd, of dat jullie er net zo nieuwsgierig naar zijn als dat ik was! De mascara is vanaf heden te koop bij o.a. Kruidvat voor €16.99. Tip: momenteel heeft Kruidvat een actie met 1+1 gratis op Rimmel.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking

  1. Soms worden je verwachtingen dan veel te hoog he? Ik vind het effect best mooi!

    BeantwoordenVerwijderen