Allesreinigers van The Laundry Story

Aan het begin van het jaar mocht ik al kennis maken met de producten van The Laundry Story. Ik ontving toen een pakketje met wasmiddel en wasparfums en was daar ontzettend enthousiast over. Toen ik zag dat ze van The Laundry Story nu ook schoonmaakproducten hadden werd ik nóg enthousiaster. Ik mocht drie verschillende geuren ontvangen en deze deel ik vandaag met jullie.

Hoe ik vroeger echt wild kon worden van nieuwe beauty collecties, ben ik tegenwoordig een sucker voor schoonmaakproducten. Ik kan er ontzettend van genieten om nieuwe schoonmaakspullen uit te proberen en werd dus ook heel erg enthousiast toen dit pakketje van Washok.nl binnen kwam. 

In totaal zijn er vier nieuwe Allesreiniger Sprays van The Laundry Story, waarvan ik er drie mocht ontvangen;
- White Musk
- Fresh 'N Bright
- Cleaning Fairy

Alle drie de producten ruiken ontzettend lekker en vooral heel erg fris. De Fresh 'N Bright en Cleaning Fairy zijn beide frisse, katoenachtige geuren. Ik vind deze heel erg naar het wasmiddel van dit merk ruiken. Lucky me, want die vond ik al heerlijk!

De White Musk heb ik weggegeven aan mijn moeder. Toen dit pakketje binnen kwam was zij gelijk enthousiast over deze geur en daarom mocht zij hem uitproberen. Ik ben niet de enige die fan is, want ik kreeg een dag later al een appje dat ze hem fantastisch vond. Een feestje om mee schoon te maken!
De geur is belangrijk, maar dat het schoonmaakmiddel goed werkt is nog veel belangrijker. Daar kan ik gelukkig vrij kort over zijn, want deze allesreinigers zijn meer dan fijn!

Ze maken goed schoon zonder een vettige laag achter te lagen [er zijn helaas heel veel allesreinigers waarbij dat wel het geval is] en laten de ruimtes heerlijk ruiken. Ik vind zelf [naast de White Musk] de Fresh 'N Bright het allerlekkerste. Deze ruikt zo fris en zacht! 

Naast de spray flacon kun je van deze allesreinigers ook een grote navulling aanschaffen. Dat is weer net wat goedkoper dan wanneer je steeds een nieuwe fles met spraydop moet kopen. Ik ben fan!

The Laundry Story Allesreiniger Spray - €9.95 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen