Bruno Banani Magnetic Woman Eau de Parfum


De kerstdagen staan bijna voor de deur en gaan vaak gepaard met cadeaus voor al je geliefden, maar denk je ook aan jezelf? Bruno Banani heeft een heerlijke, nieuwe geur op de markt gebracht om jezelf eens lekker mee te verwennen. Deze geur heet 'Magnetic Woman' en ik heb hem al mogen uitproberen. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder.


Bruno Banani heeft een hele herkenbare stijl als het aankomt op de flacons van hun geuren. Ook deze nieuwe geur, Magnetic Woman, komt in de schuine verpakking die we van dit merk gewend zijn. Heel simpel, maar tegelijkertijd opvallend en kenmerkend voor het merk.

Hoe simpel het flesje ook is, de geur is alles behalve dat. Geïnspireerd door haar magnetische allure heeft Bruno Banani een amberachtige gourmandgeur gecreëerd die je omhult en de zintuigen verleidt door middel van betoverende bloemen-, praline- en houtnoten.

Magnetic Woman opent met topnoten van frisse citroen, sappige peren en zwarte besaroma's. Heerlijk fris en fruitig, zonder dat de geur gelijk heel erg zoet ruikt. Deze geurnoten smelten samen met hartnoten van jasmijn, gianduja-akkoord en cacao-absoluut en sluiten af met basisnoten van ceder, operanisde en cashmeran. Deze geurnoten zijn heel zacht en warm en zorgen voor een hele verleidelijke touch. Perfect voor de feestdagen!


Magnetic Woman is een lichtfrisse geur met een warme touch. Ik vind hem ontzettend lekker en kan ook zeker zeggen dat dit mijn favoriete Bruno Banani geur is tot nu toe!

De geur vind ik wel heel subtiel en vervliegt bij mij persoonlijk vrij snel. Ik spray daardoor echt flink op wanneer ik hem wil dragen en neem het flesje vervolgens mee als ik wegga zodat ik hem gedurende de dag nog een paar keer kan bijsprayen. Zo blijf ik toch de hele dag lekker ruiken!

Naast de Eau de Parfum -in twee formaten- is deze geur er ook als Eau de Toilette. Een product waar ik zelf nog erg nieuwsgierig naar ben is de Body Mist, die is er namelijk ook in deze geur. Een body mist vind ik altijd heerlijk om even wat extra van op te sprayen om niet alleen je huid, maar ook je kleding en haar heerlijk door te laten ruiken.

Eau de Parfum - 30 ML - €24,49
Eau de Parfum - 50 ML - €31,99
Eau de Toilette - 30 ML - €21,99
Fragrance Body Splash - 250 ML - €11,99

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen