Wasparfums van Wasbeleving

Wasparfum is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je washok. Ik heb inmiddels al heel wat verschillende merken mogen uitproberen, maar ontving onlangs een pakketje van een -voor mij- nieuw merk; Wasbeleving. Zij stuurden mij een aantal verschillende geuren op en die heb ik natuurlijk uitgetest!
Omdat het best lastig is om geuren te beoordelen vanaf een beschrijving op het internet. Je kunt een geur nog zo goed omschrijven, het ruikt toch altijd net even anders in het echt. Wasbeleving heeft daarvoor twee hele handige proefpakketten mewht daarin zes verschillende geuren.

In totaal zijn er twee verschillende proefpakketten, welke ik beide voor jullie heb mogen testen. Deze eerste set bestaat uit de volgende zes geuren:
- Orchidea Wash
- Magnolia Wash
- Fiorita Wash

Van deze set heb ik gelijk een favoriet; Fior Di Talco. Hoewel ik ze alle zes heel erg aangenaam vind ruiken is dit de geur die er voor mij het meeste tussenuit sprong. Deze geur is lekker warm en een klein beetje kruidig, zonder dat dit gelijk heel erg overheerst.

Proefset - €19.95

De tweede set bestaat opnieuw uit zes verschillende geuren, al is deze set bestempeld als 'Luxe'. Dat komt waarschijnlijk doordat de geurtjes allemaal net wat sterker zijn en inderdaad wat luxer ruiken. Dat komt hoofdzakelijk doordat de geuren wat kruidiger zijn.

In deze set zitten de volgende geuren:
- Oppio
- Velvet
- Desire
- Passione
- Vanity
- Charme

Van deze set is mijn persoonlijke favoriet Velvet, al moet ik zeggen dat de geurtjes na het wassen heel erg op elkaar lijken. Wanneer je ze in de machine doet ruiken ze allemaal echt heel erg verschillend, maar na het wassen kan ik niet meer precies achterhalen welke ik nou gebruikt heb. Er blijft zeker een aangename geur achter, maar een duidelijke voorkeur voor een bepaalde geur heb ik hierdoor niet.

Proefset - €21.95

Last but not least ontving ik ook nog deze twee flesjes in de geur 'Pure Wash'. Dit is een frisse, katoenachtige geur. Links zie je de refreshing spray, welke perfect is voor het opfrissen van je was tussen de wasbeurten door. Wil je een kledingstuk bijvoorbeeld twee dagen achter elkaar dragen? Dan is dit perfect om even op te sprayen en toch voor een fris gevoel te zorgen.

Rechts zie je wederom een wasparfum, maar dan in een andere geur en een net wat groter flesje dan in het proefpakket. Deze ruikt hetzelfde als de refreshing spray, wat een fijne combinatie is. Ik mix het liefste geen geuren na het wassen en daardoor is zo'n combinatie van wasparfum + refreshing spray in dezelfde geur heel erg aangenaam.

Wasparfum - €9.95
Refreshing Spray - €11.50

Al met al ben ik heel erg blij met deze fijne geurtjes en vind ik de geurtjes zeker een aanrader. Mocht je twijfelen over welke geur jij lekker gaat vinden zou ik je ook zeker aanraden om eerst een proefset aan te schaffen, zo voorkom je namelijk een miskoop!

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen