Een heerlijk pakketje van bodyandsoap.nl

Ik vind het heerlijk om via mijn blog nieuwe merken en producten uit te proberen. Wanneer die producten ook nog eens ontzettend lekker ruiken is dat natuurlijk extra fijn. Onlangs mocht ik van Body & Soap (bodyandsoap.nl) een pakketje ontvangen met daarin een aantal heerlijke producten. Ik heb deze inmiddels uitgetest en deel mijn ervaring vandaag met je!Omdat ik de producten zelf mocht uitkiezen heb ik gekozen voor drie producten in dezelfde geur; lime. Als het gaat om douche- en verzorgingsproducten vind ik dit altijd ontzettend lekker. In combinatie met het vrolijke zonnetje maakt zo'n lekkere, frisse geur mij heel erg enthousiast.

Grace Cole is een merk waar ik nog niet eerder iets van had geprobeerd, en daarom koos ik voor de Grapefruit Lime & Mint Bath & showergel én de badcrème in deze zelfde geur. 

Deze verzorgingsproducten zitten in een mooie, doorzichtige flacon met daaraan een vrolijke tassel in dezelfde kleur als de bad- en douchegel. Hierdoor staan ze ontzettend gezellig in je douche, maar zien ze er ook gelijk ontzettend leuk uit om bijvoorbeeld cadeau te geven. 

De ontvanger zal er zeker blij mee zijn, want wat ruiken deze producten lekker! Er kan nog best eens wat verschil zitten als het gaat om citrusgeuren, maar ik vind deze echt fantastisch. Lekker fris, lichtzoet en het schreeuwt zomer!

De badgel geeft een heerlijk zacht schuim wat ook daadwerkelijk een tijdje goed op je water blijft liggen. Soms heb je schuim wat na vijf minuten weer verdwenen is, maar ik verbaasde mij over de langdurigheid van dit schuim. De douchegel doet ook precies wat hij moet doen; schuimt lekker en ruikt natuurlijk heel erg lekker. Ik ruik de geur na het douchen helaas niet meer echt op mijn huid, maar onder de douche zorgt het voor een fijne douchebeleving.

Extra fijn; de flessen bevatten allebei 500 ML. Dat betekent dat je er wel even een tijdje mee vooruit kunt! - €11.50 per stuk.


Als laatste product koos ik voor de vaste deodorant van HappySoaps in de geur Kokos & Limoen. Van dit merk heb ik al eens eerder een aantal shampoo- en conditioner bars mogen proberen, maar voor de rest waren er nog veel producten die ik nog niet kende.

Een vaste deodorant gebruik ik regelmatig, en toen ik zag dat deze er ook was van HappySoaps was ik gelijk nieuwsgierig. Dat, maar ook het feit dat de geur 'Kokos en Limoen' heet. Los vind ik deze twee al fantastisch, maar als je ze combineert is dat helemaal geweldig.

Dat is dan ook precies hoe deze deodorant ruikt; geweldig. Toen ik het blikje opende moest ik even wennen aan de gekke structuur, maar die geur maakt dat helemaal goed. Ook wanneer je hem uitsmeert ruikt dit zó lekker. 

Het is eventjes gek om zo'n vaste deodorant te gebruiken als je gewend bent aan een deodorant in spuit- of rollervariant, maar na een paar keer is er niets geks meer aan. Daarnaast is dit gewoon een stuk beter voor het milieu én voor je huid; er zitten namelijk geen onnatuurlijke ingrediënten in. Daar worden we allemaal blij van!

Wat een heerlijk pakketje was dit om te ontvangen. Wat mij betreft zijn alle drie de producten aanraders. Doen wat ze moeten doen én ze ruiken lekker; wat wil je nog meer.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Leuke producten! Ik heb ook al een paar keer iets van Happy Soap gehad.

    BeantwoordenVerwijderen