Max Factor Masterpiece 2 in 1 lash WOW mascara + matte liquid eyeliner

Afgelopen week ontving ik een pakketje met daarin de nieuwe Max Factor Masterpiece Matte Liquid Eyeliners én de nieuwe 2 in 1 lash WOW mascara. Met nieuwe mascara's en eyeliners maak je mij altijd gelukkig, want die vliegen er hier ontzettend hard door. Daarnaast is het vinden van de perfecte eyeliner en mascara best moeilijk, en hoewel ik een paar favorieten heb ben ik natuurlijk altijd op zoek naar nóg beter. Ik heb deze nieuwe mascara en eyeliners uitgeprobeerd en deel vandaag mijn ervaring met jullie.

Als ik één make-up product zou moeten noemen waar ik niet zonder kan, dan is het toch echt wel een eyeliner. Ik kan mij niet indenken dat er jaren zijn geweest waarin ik geen eyeliner droeg, want inmiddels kan ik het niet meer wegdenken uit mijn make-up routine.

Eyeliners vliegen er daardoor bij mij heel hard doorheen. Ik heb minimaal één keer per maand een nieuwe nodig, en hoewel ik mijn favoriet heb test ik ook graag nieuwe exemplaren. Ik was daarom erg benieuwd wat de nieuwe Masterpiece Matte Liquid Eyeliner voor mij in petto had.

Ik heb de eyeliner ontvangen in twee kleuren; bruin en zwart. Deze eyeliner belooft je de perfecte winged eyeliner te geven. Deze zou zonder moeite een perfecte 'flick' geven, ook voor mensen die niet zo handig zijn met eyeliner.

Nu heb ik zelf de nodige ervaring met het zetten van een mooie wing, maar toch vind ik het met de ene eyeliner makkelijker dan met de andere. Zo gebruik ik eigenlijk áltijd een stift eyeliner (mijn favoriet is de Roller Liner van Benefit). Daarom vind ik het even wennen om nu een eyeliner met een kwastje te gebruiken. Het resultaat is er gelukkig wel naar! 

Deze eyeliner is intens zwart en heeft een mooie, matte finish. Als je houdt van iets subtieler zou je kunnen kiezen voor de bruine variant, maar persoonlijk vind ik een zwarte eyeliner altijd erg mooi.

De eyeliner blijft goed zitten, en dat vind ik een groot pluspunt. Ik heb in het verleden namelijk heel veel eyeliners geprobeerd die níet goed blijven zitten of juist gaan vlekken. Dat moeten we niet hebben!

Eindconclusie; een hele fijne eyeliner! Het is voor mij even wennen om de switch van stift naar kwastje te maken, maar verder ben ik heel erg tevreden. De eyeliner is ook nog eens heel fijn geprijsd, dus dat is ook een groot voordeel!

Adviesverkoopprijs: €13.99

Een look is natuurlijk niet compleet zonder een beetje mascara. Max Factor lanceerde naast de nieuwe, matte liquid eyeliners ook daar een nieuw exemplaar van. Ik heb het dan over de nieuwe masterpiece 2 in 1 lash wow mascara. Een mascara die je wimpers beloofd te transformeren met een twist!

Wat die twist precies inhoud? Nou, het is letterlijk een borsteltje met een twist. Aan het uiteinde van de mascara kun je hem draaien, waardoor het borsteltje veranderd. Hiermee kun je twee looks creëren; 
- Look 1: maximale lengte
- Look 2: maximaal volume

Persoonlijk heb ik het liefste beide, en daarom vind ik dit soort borsteltjes ideaal. Ik breng dan eerst een laagje aan met het 'normale' borsteltje, en twist hem vervolgens. Dan breng ik nog een tweede laagje aan voor een optimaal effect.

Wat vind ik er van? Ik vind het oprecht een hele fijne mascara! De mascara heeft een fijn borsteltje met korte haartjes, waar ik persoonlijk altijd erg van houd. De mascara separeert mijn wimpers goed en brengt aan zonder klontjes. Wel zo prettig.

Extra fijn; de mascara is door oogartsen getest en is ook geschikt voor gevoelig reagerende ogen en contactlensdragers. Ik heb zelf hele droge, gevoelige ogen en krijg daardoor bij sommige mascara's nog wel eens last van brandende ogen. Daar heb ik bij deze mascara geen last van.

Ik ben eigenlijk heel erg tevreden over deze mascara! Het enige wat ik zelf nog zou opmerken is dat ik het borsteltje wat aan de grote kant vind. Ik heb zelf kleine ogen en daarbij kost het wat moeite om niet per ongeluk de huid boven of onder mijn wimpers te raken. Is niet onoverkomelijk en simpel bij te werken met een wattenstaafje, maar toch.

Adviesverkoopprijs: €19.99

Deze nieuwe producten zijn al verkrijgbaar en ik zag dat de mascara deze week in de aanbieding is bij Kruidvat voor een tientje. Als je hem wilt proberen is nu dus het perfecte moment!

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen