Molton Brown Fiery Pink Pepper Perfumed Solid Soap


Inmiddels heb ik al heel wat producten van Molton Brown mogen ontvangen. Ik kan dan ook wel zeggen dat dit mijn favoriete merk is op het gebied van huidverzorging. Aangezien ik dankzij mijn blog -en liefde voor beauty- héél veel merken heb mogen proberen wil dat toch wel wat zeggen. Wanneer mijn favoriete merk een nieuw product lanceert ben ik automatisch extra enthousiast, en dat was dan ook het geval toen Molton Brown afgelopen maand een Perfumed Soap-collectie lanceerde.De nieuwe zepen van Molton Brown zijn multifunctioneel; ze zijn namelijk ontworpen voor zowel hand als lichaam. Deze nieuwe zepen zijn er in drie verschillende, iconische geuren: Orange & Bergamot, Delicious Rhubard & Rose en Fiery Pink Pepper. 


Ik mocht een keuze maken welke van de drie zepen ik wilde ontvangen, en let me tell you; dat was een lastige keuze! Ik vind alle drie de geuren namelijk heerlijk, maar als ik dan toch een favoriet moet kiezen ga ik voor Fiery Pink Pepper.

Deze keuze was een uitstekende keuze, want toen ik de zeep binnen kreeg wist ik weer precies waarom ik deze geur zo lekker vind; hij ruikt zó bizar goed. Deze zepen van Molton Brown zijn intens goed geparfurmeerd. Ik legde de zeep in mijn badkamer toen ik hem binnen kreeg en mijn badkamer rook binnen een mum van tijd heerlijk. Zelfs als je de zeep niet gebruikt! 

Ik had al eens eerder een body oil in deze geur getest (die inmiddels helaas op is). De Fiery Pink Pepper geur is heerlijk fris met een tikkeltje pit.

De geurnoten:
Hoofdnoten: roze peper, mandarijn en elemi.
Hartnoten: nootmuskaat, gember en jasmijn.
Basisnoten: patchouli, cederhout en eikenmos.


Naast dat de zeep heerlijk ruikt, zou het natuurlijk ook fijn zijn als hij een beetje prettig in gebruik is. Bij Molton Brown twijfel ik daar eigenlijk vooraf al niet aan, maar je weet het nooit.

Gelukkig is deze zeep geen uitzondering op mijn positieve ervaringen met het merk. De nieuwe zepen zijn verrijkt met hydraterende sheaboter en jojoba-olie, zodat je huid zacht en grondig verzorgd aanvoelt. 

Je kunt de zeep gebruiken als body- en als handzeep, maar persoonlijk gebruik ik hem voor de handen. De zeep geeft een heerlijk zacht, romig schuim en geeft gelijk een fris gevoel aan je handen. Ze voelen schoon, ruiken héérlijk én de zeep droogt mijn handen niet uit. Ook niet onbelangrijk!

Yes, dit is weer een toppertje van Molton Brown. Een welkome aanvulling op het assortiment. Zo'n zeep is ook een ontzettend leuk cadeautje voor bijvoorbeeld moederdag; gegarandeerd dat je je (schoon)moeder hier heel erg blij mee gaat maken.

De zepen komen verpakt in een mooi, plasticvrij én recyclebaar doosje. De zeepstukken wegen 150 gram; het is echt een flink stuk. Met een vaste zeep doe je veel langer dan met een vloeibare zeep, dus zo'n stuk gaat echt wel een paar maanden mee. Lang genieten dus!

Orange & Bergamot Scented Solid Soap 150g €25
Delicious Rhubarb & Rose Scented Solid Soap 150g €25
Fiery Pink Pepper Scented Solid Soap 150g €25

 

De nieuwe Perfumed Soap-collectie van Molton Brown is verkrijgbaar bij o.a. Skins Cosmetics, De Bijenkorf, Babassu én online.


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen