Wij zijn verloofd!


Afgelopen Kerstmis kreeg ik van mijn partner het mooiste cadeautje; hij vroeg mij ten huwelijk. Ik ben wat dat betreft nog vrij ouderwets ingesteld, want ik vind trouwen iets heel erg bijzonders. Ik vind het heel mooi als mensen die verbintenis met elkaar aangaan. Ik heb er even op moeten wachten -bijna acht jaar ;)-, maar het was het wachten absoluut waard.

Op mijn blog schrijf ik altijd artikelen over onderwerpen die mij op dat moment bezig houden. Omdat wij eind dit jaar trouwen (november), ben ik inmiddels volop bezig met de voorbereidingen en zul je de komende tijd regelmatig artikelen rondom dit onderwerp voorbij zien komen.

Wij hebben wat betreft voorbereidingen al vrij veel geregeld. Zo staan bijvoorbeeld de locatie, het draaiboek en de fotograaf vast, maar heb ik ook mijn jurk al gevonden.

Het liefste zou ik van die jurk natuurlijk foto's willen delen, want jongens; hij is zó mooi. Het moment waarop je je trouwjurk vind is ook zo speciaal. Tijdens het passen heb ik vijf verschillende jurken geprobeerd, en bij de vierde wist ik het al; dit is mijn jurk. Ik paste toen toch nog snel die laatste jurk (want je weet maar nooit!), maar die was binnen een paar minuten weer uit om 'mijn' jurk nog eens te passen.

Inmiddels is de jurk besteld en kan ik niet wachten tot het volgende pasmoment. Dat duurt nog een paar maand, en aangezien geduld niet mijn sterkste eigenschap is vind ik dat héél lang duren ;). 

Gelukkig heb ik in de tussentijd nog veel meer te regelen, want er komt zó veel bij een bruiloft kijken. Omdat ik nog ruim de tijd heb hoef ik tot nu toe nog niet te stressen en hoop ik vooral dat ik de komende maanden lekker kan blijven genieten van de voorbereidingen voor onze bruiloft.

De komende weken verschijnen er dus heel wat artikelen rondom mijn bruiloft, want ik ga dit natuurlijk lekker met jullie delen. Op dit moment doe ik namelijk niets liever dan praten over de bruiloft. ;) 

Geen opmerkingen