Bruidssieraden van DRKS + Kortingscode

Jongens, wat is het heerlijk om een bruiloft voor te bereiden! Ik ben altijd al een groot fan geweest van dingen plannen, regelen en tot in de puntjes organiseren. Ondanks dat onze bruiloft pas in november is heb ik al een groot deel van alle voorbereidingen klaar en vind ik het zó leuk om hier mee bezig te zijn. Onlangs kon ik weer iets van mijn to do list afvinken; mijn bruidssieraden. Mijn oog was gevallen op een prachtige set van DRKS en deze deel ik vandaag met jullie.

Omdat ik al eerder een aantal prachtige sieraden van DRKS heb mogen ontvangen wist ik gelijk waar ik wilde kijken voor mijn bruidssieraden. Ik heb onder andere twee paar oorbellen en een armband in mijn collectie van dit merk, en hoewel deze eigenlijk uit de bruidscollectie kwamen draag ik deze in het dagelijks leven. 

Juist omdat ik dagelijks al heel vaak grote, unieke oorbellen draag wilde ik voor mijn bruiloft écht iets unieks. Iets wat goed bij mij past, mooi stroomlijnt met mijn jurk én iets wat ook nog een beetje opvalt.


Dat klonk als een hele opgave, maar toen ik de site van DRKS opende was ik op slag verkocht. Mijn oog viel namelijk als eerste op de 'Statement Oorbellen Luxury'. Ik zag deze als eerste in het goud, maar omdat mijn jurk bezet is met zilverkleurige steentjes -spoiler alert ;)-  wilde ik graag zilveren sieraden om te matchen.

Lucky me, want deze oorbellen zijn er naast goud ook in het zilver en rosé goud. Dat is een groot voordeel van deze webshop; vrijwel alle sieraden zijn er in al deze drie kleuren. Zo heb je een hele grote keuze wat betreft sieraden en heb je niet net de pech dat de sieraden die je graag wilt er niet zijn in jouw kleur.

Deze oorbellen zorgen -zoals de naam het al zegt- echt voor een statement. Ze vallen goed op, zonder dat ze té veel aandacht opnemen. De oorbellen hebben de perfecte sparkle en zien er daardoor heel erg luxe uit. Zo voelen ze ook aan; wat kwaliteit betreft ben ik altijd heel erg te spreken over DRKS. Je verwacht dan misschien ook dat deze oorbellen heel erg duur zijn, maar het tegendeel is waar; deze oorbellen shop je voor slechts €69.95 en de bijpassende ketting kost zelfs maar €34.95. Zeker voor bruidssieraden is dit -wat mij betreft- echt een hele mooie prijs. 

Ook fijn om te weten; hoewel de oorbellen groot zijn (en in dit geval vooral lang), voelen ze niet zwaar aan. Ook als je niet gewend bent aan het dragen van grote oorbellen zul je hier wat mij betreft weinig last van ervaren. Ik vind ze qua gewicht erg fijn. 

Omdat ik ook graag een matchende ketting wilde, ging ik op zoek tussen de kettingen bij DRKS. In deze lijn zijn er twee opties mogelijk wat betreft kettingen. Ik twijfelde eventjes tussen deze beide modellen, maar uiteindelijk besloot ik toch om voor deze 'simpele' variant te gaan. 

Deze ketting valt precies goed qua lengte en ik weet zeker dat hij straks prachtig staat in combinatie met mijn jurk. Ik kan dan ook niet wachten tot ik het geheel (jurk, sieraden en schoenen) tijdens mijn volgende doorpas bij elkaar kan zien. 

Yes, ik ben hélemaal blij met mijn gekozen bruidssieraden. Mocht je net als ik binnenkort gaan trouwen, dan raad ik je zeker aan tussen hun sieraden te gaan kijken. Of wanneer je natuurlijk gewoon een mooi setje sieraden voor jezelf wilt kopen. Dat is ook het leuke aan de sieraden die ik nu heb gekozen; na onze bruiloft kan ik deze sieraden nog veel vaker dragen!

En dan heb ik nog iets leuks voor jullie; met de kortingscode KELLY15 krijg je vanaf nu 15% korting op alles (m.u.v.) sale. Deze code is geldig t/m 5 juni! Go go go.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen