Isabel Bernard Wishlist

Soms vind ik het ontzettend leuk om lekker rond te neuzen op het internet bij verschillende webshops. Dat resulteert vaak in een bestelling hier en daar, maar ik sla ook vaak artikelen op die ik in mijn wishlist zet. Vandaag deel ik daarom mijn favoriete sieraden van Isabel Bernard; een merk waar ik al een aantal sieraden van in mijn bezit heb en waar ik mijn collectie nog graag van wil laten groeien.
Baguette Vere 14 karaat gouden doortrek oorbellen: ik begin met een paar prachtige gouden oorbellen in 14 karaat. Deze hebben een donkergroen steentje, en donkergroen is één van mijn favoriete kleuren. Deze vind ik dan ook ontzettend stijlvol. Dat brengt mij ook gelijk bij het tweede product; de Baguette Vere 14 Karaat gouden oorknoppen. Deze zijn van dezelfde lijn, alleen zijn dit alleen kleine knopjes met hetzelfde groene steentje. Omdat ik twee gaatjes in mijn oren heb combineer ik altijd mijn oorbellen zodat ze mooi bij elkaar passen. En zeg nou zelf; deze combi is toch prachtig?

In dezelfde stijl heeft Isabel Bernard momenteel nog veel meer sieraden, waaronder de Baguette Olivia 14 karaat gouden armband met groene zirkonia steen. Mijn hart gaat echt sneller kloppen van deze prachtige gouden sieraden. Die groene steen is zó chic.

Rivoli Lilou 14 karaat gouden collier met twist: ik heb veel gouden sieraden in mijn collectie, maar wat betreft kettingen zou ik dat nog graag wat meer willen uitbreiden. Zo wil ik nog graag een subtiele ketting zonder hanger, die je goed kunt combineren met andere kettingen. Ik draag doorgaans namelijk altijd meerdere kettingen tegelijk, omdat ik dat net even wat leuker vind staan. Dit subtiele, dunne kettinkje is daar echt perfect voor!

Rivoli Esmée 14 karaat gouden oorknoppen met zirkonia steentjes: deze oorbellen vind ik wederom echt prachtig voor in mijn tweede gaatje. Door de mooie zirkonia steentjes vallen deze goed op, maar ze zijn tegelijkertijd ook nog redelijk subtiel. Heel erg mooi om te combineren met een paar gouden hoops in je eerste gaatje.

Baguette Olivia 14 karaat gouden ring met groene zirkonia steen: last but not least kwam ik -toen ik dacht alles te hebben gezien- nog terecht bij deze prachtige ring in dezelfde ''Baguette'' lijn. Deze is wederom voorzien van een prachtige, groene zirkonia steen. Ik ben gek op dit soort klassieke sieraden en deze matcht ook erg goed met de stijl van mijn verlovingsring.

Ik kan uren rondkijken op de website van Isabel Bernard, want eigenlijk vind ik alles van hen prachtig. Als je nog eens op zoek bent naar mooie, tijdloze sieraden kan ik je zeker aanraden om hier eens een kijkje te nemen. 

Dit artikel bevat betaalde promotie.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen