About

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog, elegantic.nl. Ik zal mijzelf kort aan je voorstellen; ik ben Kelly, ik ben tweeëntwintig jaar oud en startte mijn blog in 2012 om te kunnen schrijven en posten over mijn grootste hobby; nagels. Ik kon iedere dag uren spenderen aan het lakken van mijn nagels in de meest bijzondere kleuren en maakte zelfs kleine kunstwerkjes op mijn nagels. 

Inmiddels, ruim acht jaar later, schrijf ik nog steeds met plezier over beauty, fashion en een beetje lifestyle. Daarnaast ben ik ook actief op Instagram (@kellymulderx). Hier deel ik graag mooie foto's van de producten die ik uit probeer.

Naast mijn blog heb ik een eigen bedrijf; The River House. Wij maken gepersonaliseerde baby- en kraamcadeautjes, welke wij versturen door het hele land (en omliggende). Ontzettend leuk werk waar ik ook een heleboel creativiteit in kwijt kan!

Ondanks dat ik graag bezig ben geniet ik zo af en toe ook van een beetje vrije tijd. Ik ben gek op koken en bakken, maar ik geniet ook heel erg van het lezen van een goed boek om ultiem tot rust te komen. Van al dat lezen komt ook mijn liefde voor schrijven. Die passie deel ik graag met je op mijn blog.
Geen opmerkingen